Resultaten voor embasol houtwormbestrijdingsmiddel

embasol houtwormbestrijdingsmiddel
Houtworm bestrijdingsmiddel Kees Kooijman.
Houtwormbestrijdingsmiddel Embasol houtwormdood is een bestrijdingsmiddel voor het bestrijden van alle houtaantastende insecten. Zoals houtworm en boktor. Kan met kwast of nevelspuit aangebracht worden. Verbruik 1 liter per 4 m2. Het houtwormbestrijdingsmiddel is kleurloos en kan overschilderd worden. 25 liter Embasol kopen of meer?
Organza zakjes
Embasol houtwormdood 25 liter.
Het houtwormbestrijdingsmiddel is kant-en-klaar en heeft een nawerking van 10 jaar, dus als u het hout heeft behandeld met Embasol houtwormdood komt er 10 jaar geen houtworm of boktor meer in het hout. Het hout eerst van stof, vuil en boormeel ontdoen.
woonsquare
Houtworm bestrijdingsmiddel Embasol 25 liter 100 m2 Online Bestellen! Ongedierteproducten.nl. Houtwormdood.
Wij raden u daarom aan een gasmasker te dragen. Wij adviseren de ruimte gedurende 48 uur na behandeling met embasol niet te betreden en te laten luchten. Met 1 liter embasol kunt u 4m 2 hout behandelen. Het houtwormmiddel embasol is gebruiksklaar en hoeft niet meer verdunt te worden.
bosiet
Houtwormbestrijding Embasol Euro Packer Handel Service.
Dit halfgelaatsmasker kan worden gebruikt bij. Dit middel voor de houtwormbestrijding is reukloos en kleurloos, kant en klaar Houtwormbestrijdingsmiddel op oliebasis, voor het bestrijden van houtaantastende insecten houtworm, boktor, enz. De naam van dit product is Embasol houtwormdood dit is een houtwormbestrijdingsmiddel met een laag risico voor mens en warmbloedige dieren.
gripzakjes
Producten Combiworks.
Bestrijdingsbedrijven hebben hun eigen voorkeursmerken, zoals bijvoorbeeld Embasol, Perwood, Xylamon en Denka, en kopen groter in waardoor zij het middel veel voordeliger kunnen aanschaffen. Het grote voordeel van deze middelen met Permethrin is dat ze kant-en-klaar worden aangeleverd en hun werkzaamheid bewezen hebben.
Embasol Houtwormdood 25 liter Bestrijdingsland.
Home / Houtworm / Bestrijdingsmiddelen Embasol Houtwormdood 25 liter. SKU: 26836696 Categorie├źn: Houtworm, Bestrijdingsmiddelen Tags: boktor bestrijden, help ik heb boktor, help ik heb houtworm, hoe bestrijd ik boktor?, hoe bestrijd ik houtworm?, Houtworm en boktor bestrijding en beschermt uw hout minimaal 5 10 jaar.

Contacteer ons