Meer resultaten voor ggd amsterdam ongediertebestrijding

ggd amsterdam ongediertebestrijding
Huismuizen GGD Amsterdam.
Werkgebied GGD en Amsterdam.nl. De GGD richt zich op alle inwoners van Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Amsterdam.nl is de plek online waar u alle nieuws en publieksinformatie van de gemeente en stadsdelen vindt. Kaart werkgebied GGD. Sociale Kaart Amsterdam.
VPN
GGD wil niet dat ratten onnodig lijden door gif AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Op de Rit. GGD wil niet dat ratten onnodig lijden door gif. Wednesday 31 January 2018 1209.: De rattenplaag in de stad groeit mede door strengere regels voor de verspreiding van gif. Dat denkt de directeur van een ongediertebestrijdingsbedrijf. Het aantal meldingen van rattenoverlast in de stad groeit. De vraag is of dat ook betekent dat er daadwerkelijk meer ongedierte is. Richard Piké, directeur van het bedrijf Ongediertebestrijding Amsterdam, zegt van wel.
koffiemachine professioneel
Woonstichting De Key.
buitenlamp
Overlast van ongedierte melden Gemeente Amsterdam.
Een nest van de eikenprocessierups meldt u bij de GGD. Ook als de eikenprocessierups in een privétuin zit. Melden kan op verschillende manieren.: Stuur een mail naar: eikenprocessierups@ggd.amsterdam.nl. Bel 020 555 5405. Gebruik het het contactformulier particulieren of bedrijven en instellingen. Ongedierte buiten in de openbare ruimte kunt u bij de gemeente melden. Gebruik het online formulier.: Doe een melding. U kunt uw melding ook op een andere manier doorgeven.: Bel 14 020, het informatienummer van de gemeente. Met uw smartphone via de app Verbeter de buurt. Er is een versie voor de iPhone en voor Android-telefoons. Aan de balie bij uw Stadsloket. Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter. Deel deze pagina op LinkedIn. Deel deze pagina op Google. Mail deze pagina. Print deze pagina. Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact op met de gemeente. Gemeentelijk informatienummer: 14 020. op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Of gebruik het mailformulier. Vind een telefoonnummer of adres. Stuur een e-mail via het mailformulier. Volg de gemeente. Uit in Amsterdam.
bosiet
Ongedierte bestrijden Eigen Haard.
Kijk voor tips op de website van de GGD Amsterdam. Hebben uw buren ook last van kakkerlakken? Neem contact met ons op via: info@eigenhaard.nl of 020 6 801 801. Binnen 3 dagen neemt een bestrijdingsbedrijf contact met u op voor een afspraak.
Informatiegids Amsterdam Oost GGD Amsterdam Afd. Dierplaagbeheersing.
Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud. GGD Amsterdam Afd. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Amsterdam Oost Organisaties en verenigingen O Ongediertebestrijding. Laatste nieuws uit: Amsterdam Oost. Organisaties en verenigingen.
GGD Amsterdam Dienst Ongediertebestrijding, Amsterdam.
Home GGD Amsterdam Dienst Ongediertebestrijding. GGD Amsterdam Dienst Ongediertebestrijding, Amsterdam. GGD Amsterdam Dienst Ongediertebestrijding. 1000 CE Amsterdam. Voor telefonische informatie van op werkdagen 08.00 tot 16.30 uur. De winkel is open van 09.00 tot 16.00 uur. Plan uw route naar dit adres.
GGD.nl.
Zoek een GGD locatie bij u in de regio. Vind informatie over de landelijke GGD GHOR op GGDGHOR.nl. Ga naar GGDGHOR.nl. Vind informatie over kennisnet op GGDkennisnet.nl. Ga naar GGDkennisnet.nl. GGD GHOR op Twitter. GGD GHOR op Facebook. GGD GHOR Nederland.
Bedwantsen GGD Amsterdam.
Werkgebied GGD en Amsterdam.nl. De GGD richt zich op alle inwoners van Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Amsterdam.nl is de plek online waar u alle nieuws en publieksinformatie van de gemeente en stadsdelen vindt. Kaart werkgebied GGD. Sociale Kaart Amsterdam.

Contacteer ons